“Sunt pasionata de motoare si as vrea sa particip la curse”. Asa a inceput prima discutie cu Diana Maria Sturza, tanara de 16 ani din Zlatna, care s-a alaturat de curand echipei VN Motorsport.

Fire competitiva, Diana a fost atrasa dintotdeauna de activitati sportive mai putin agreate de sexul frumos. Asa se face ca a practicat fotbalul ca jucatoare la ACS Student Sport din Alba Iulia.

Dar acum 3 ani a descoperit motoarele. Si a fost dragoste la prima “incercare”. Iesirile la enduro cu gasca, in care era desigur singura fata, au fost tot timpul distractive. Dar Diana isi dorea sa ajunga pe circuitul de viteza si nu doar ca spectator. Si ne-a contactat. Iar decizia noastra de a o sustine pentru a-si indeplini visul a venit firesc.

Diana nu dispune in acest moment de o motocicleta de concurs, dar va pasi in lumea curselor la clasa #Stock300 din Motorc – Romanian Motorcycling Competition. La acesta clasa pilotii vor concura pe motociclete puse la dispozitie de catre organizatori.

Experienta ne-a invatat ca, oricat de mare ar fi pasiunea, practicarea motociclismului si performanta in acest sport presupune, pe langa determinarea pilotului, si munca in echipa. Iar fara sprijinul financiar al sponsorilor si partenerilor, totul ar ramane doar un vis frumos. De aceea Grupul Avangarde si AVG Motorsport au decis sa o sustina pe Diana in debutul sau pe circuit, si le multumim.

Diana, iti uram mult succes. Bun venit in echipa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X
Add to cart