Vlad Neaga câștigă a V-a etapă a Campionatului MotoRC și este deja campion la clasa regină Stock 1000

Odată cu câștigarea penultimei etape de MotoRC, clasa Stock 1000, care s-a desfășurat în week-end-ul 3-4 octombrie 2020, tânărul pilot timișorean Vlad Neaga a devenit, în premieră, câștigătorul competiției chiar din primul sezon de participare. Cu 120 de puncte acumulate în clasamentul general, Vlad nu mai poate fi întrecut de vreun alt concurent. Vlad Neaga este Campion MotoRC 2020!

Se pare că anul competițional 2020 de motociclism viteză este unul prolific pentru riderul VN Motorsport. După câștigarea titlului la Supermoto, vine rândul titlului de campion MotoRC la clasa Stock 1000. Nu știm dacă acesta era obiectivul timișoreanului, atunci când era la startul primei etape de MotoRC  și nici nu făcuse bine cunoștință cu noua motocicletă Suzuki GSX-R1000, însă rezultatele obținute în decursul celor 5 etape de concurs sunt excelente! Se pare că Vlad a prins gustul victoriilor așa cum un copil nu mai vrea să lase din mână ciocolata!

Week-endul a început bine pentru tânărul pilot, când în urma calificărilor de sâmbătă acesta a obținut pole position-ul cursei Stock 1000.

Cursa de duminică a fost disputată încă de la început, când după primul viraj, Vlad s-a aflat pe locul al cincilea în cursă! Fără să fie impacientat, riderul timișorean a început “recuperarea cursei”: unul  câte unul, concurenții din pozițiile fruntașe au fost depășiți, iar cu 4 ture înainte de final, Vlad și-a reluat poziția fruntașă în cursă.

“A fost o cursă grea, mai ales că am avut de recâștigat prima poziție obținută în calificări. M-am simțit puternic, concentrat pe ritmul meu de cursă și mă bucur că am reușit să termin primul cele 16 ture de circuit. Motocicleta a avut setările potrivite pentru mine și mi-a susținut până la capăt ritmul constant pe care l-am impus. E multă muncă în spatele acestui rezultat, e și mai multă muncă din partea echipei tehnice, dar e cu atât mai minunat că toate acestea se cuantifică în victorii și în bucuria cu care ne trăim fiecare reușită. Știu că sunt cel mai tânăr pilot român de motociclism viteză care a câștigat competiția MotoRC la Stock 1000, iar acest lucru mă responsabilizează și mă face să-mi îmbunătățesc continuu performanța! ”, a declarat Vlad Neaga la sfârșitul cursei.

Spirit tânăr și cutezător, Vlad a găsit rețeta performanței: muncă și încredere în forțele proprii. Talentul este un bonus necesar pentru rezultatul de excepție. Pasiunea pentru acest sport este starea de spirit care îl însuflețește, care îl face să acționeze fără nici o constrângere pe drumul ales.  Pentru Vlad este chiar drumul spre libertate!

Mulțumim partenerilor și sponsorilor – CJ TIMIS, TOTAL, ULEI ELF MOTO, MOTOBOOM, SUZUKI, SPEEDHOST, AXIMOTO – pentru sprijinul oferit și vouă tuturor pentru implicare și susținere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X
Add to cart